13-04-2017

Collage Kunstcentrum Hoevelaken - 21

Frieswijkstraat 99 - Bibliotheek Nijkerk
Op uitnodiging van de bibliotheek, presenteert het Collage kunstcentrum uit Hoevelaken haar activiteiten tijdens de 'Atelierroute'.
Collage verzorgt jaarlijks 60 cursussen op het gebied van beeldende kunst. Het aanbod wordt verzorgd door een aantel ervaren kunstenaars en docenten, voor wie het een uitdaging is u op weg te helpen en te begeleiden bij de ontwikkeling van uw talent.
Tijdens de "Atelierroute", bij de presentatie in de bibliotheek, zullen diverse docenten hun werkwijze demonstreren en u nader informeren over de technieken die in de cursussen aan de orde komen. Vrijwel elke Collage-docent is gespecialiseerd in een bepaalde richting van de beeldende kunst. Het brede scala aan technieken bestaat uit: tekenen basis of modeltekenen, fotografisch portrettekenen, of pasteltekenen. Olieverfschilderen, expressief of in de fijnschildertechniek. Acrylschilderen, figuratief, expressief of volledig abstract. Aquarelleren. Landshap, portret of de menselijke figuur schilderen, expressief of abstraherend. Fotografie basiscursus. Glaskunst technieken. Beeldhouwen abstract en figuratief. Kop-boetseren in klei, keramiek en een basiscursus bronsgieten.
Wilt u meer weten kom dan tijdens de atelierroute gewoon even langs in de Bieb, waar van elke discipline werk te zien is en laat u inspireren en informeren.
Info: www.collage-hoevelaken.nl

rolinavanvliet@planet.nl
www.collage-hoevelaken.nl


Geen opmerkingen:

Een reactie posten