Meedoen?

Als je interesse hebt om eens mee te doen met de Atelierroute Nijkerk, schrijf je in voor onze nieuwsbrief, of stuur ons dan een mailtje, en we zullen je op de hoogte houden.
Je kunt je inschrijven vanaf 15 december tot 31 januari.

Download hier onze voorwaarden


Overzichtstentoonstelling
Dit jaar is er ook weer een overzichtstentoonstelling. Deze tentoonstelling komt in de bibliotheek van Nijkerk en zal daar ruim een week staan! Van iedere deelnemer willen wij hier één kunstwerk laten zien (meer informatie volgt nog).
Naast de aanwezige informatie en foto's op de website, kunnen bezoekers op de overzichtsexpositie kennis maken met je werk. Daar kan men dan een keuze maken welke ateliers men wil gaan bezoeken.

Gastexposanten
Een gastexposant is een deelnemer die zijn werk niet op zijn eigen adres toont. Het kan een vriend of familie van een deelnemer zijn of zelfs een onbekende!
Ervaringen in de afgelopen jaren heeft laten zien dat meer deelnemers op één adres meer bezoekers kan trekken en omdat we de route leuk, fris, verrassend en aantrekkelijk willen houden voor het publiek willen we ook wat (onbekende) gastexposanten van buiten Nijkerk aantrekken. Zo zal het bestuur proberen gastexposanten te koppelen aan exposanten uit Nijkerk die al meedoen. Gastexposanten van buiten Nijkerk, trekken ook publiek aan van buiten Nijkerk. Op deze manier willen wij meer bezoekers trekken die dan ook jouw atelier komen bezoeken.
Dus als het je leuk lijkt samen met nog iemand te exposeren op jouw adres, geef dat dan aan op het inschrijfformulier en je hoort van ons of we je aan iemand kunnen koppelen.

Aan de andere kant, wil je meedoen met de Atelierroute Nijkerk en woon je niet in Nijkerk, geef je gewoon op en meld op het inschrijfformulier dat je nog een adres zoekt, dan gaan wij ons best doen een plek voor je te vinden. We kunnen dat helaas niet garanderen. Als het niet lukt dan is er natuurlijk ook geen sprake van inschrijfgeld. Eind januari weten we wel waar iedereen ondergebracht zal worden.

Stuur het ingevulde formulier naar ateliernijkerk@yahoo.com,
of per post naar:

Stichting Atelierroute Nijkerk
p/a Marco van der Wielen
De Ruyterstraat 19
3861 EV Nijkerk
033-246 12 16
06 5727 1173
ateliernijkerk@yahoo.com

Voor meer informatie kan je altijd mailen of bellen.