16-10-2013

UITNODIGING VOOR INSPIRATIE-AVOND!


Atelierroute Nijkerk Presenteert:

Levendige inspiratie-avond rondom het nieuwe thema van de Atelierroute Nijkerk op 11 november a.s!

Elk jaar vindt, zoals jullie weten, rond mei/juni de Atelierroute Nijkerk en de bijbehorende overzichtstentoonstelling plaats. In 2014 is dit het weekend van 24 en 25 mei! De organisatie voor dit weekend is alweer in gang gezet.

Het bestuur van de Atelierroute zal het thema van de overzichtstentoonstelling bekend maken tijdens een levendige inspiratie-avond voor alle bestaande en toekomstige deelnemers en andere creatieve belangstellenden.

Tijdens deze inspiratie-avond zal er gesproken worden hoe je als creatieveling/kunstenaar een thema of onderwerp kunt uitwerken en verbeelden. Deze avond is, na aanmelding,  te bezoeken voor iedereen die bezig is met kunst en creativiteit.

Het bestuur van de Atelierroute heeft beeldend kunstenaar Heleen Schaeffner benaderd om aan deze inspiratie-avond invulling te geven en te begeleiden. Heleen Schaeffner is kunstschilder, gaf jarenlang les aan de Kunstacademie te Utrecht en nam de afgelopen jaren zelf deel aan de Atelierroute.

Een beeldend kunstwerk maken is niet altijd makkelijk, de ene keer komen de ideeën vanzelf, de andere keer moet je er meer voor doen. Een creatief proces kan spontaan verlopen maar je kunt dit ook bewust sturen. Tijdens deze interactieve avond zal Heleen ideeën aanreiken hoe en op welke manieren je inhoud zou kunnen geven aan een thema (idee/onderwerp). Deze avond zal informatief zijn, interactief, brainstormend en bovenal inspirerend!

Wij hopen je te mogen ontvangen op maandag 11 november om 20.00 uur in de Bibliotheek Nijkerk. Toegang is gratis.

Geef je gratis op voor deze inspiratie-avond door een e-mail te sturen naar ateliernijkerk@yahoo.com met als onderwerp ‘inspiratie-avond’ en met vermelding van naam en aantal bezoekers. Deelname in volgorde van aanmelding. Meld je tijdig aan! Vol is vol.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten