06-04-2018

Hanz-Art - 10

De Ruijterstraat 19Mijn schilder loopbaan begon ik onder de geleende term “Artoonist”.
Artoons zijn kunstzinnige kritieken op maatschappelijke aangelegenheden. Je kunt wel zeggen een overtreffende trap van de Cartoon.
Na jaren kritiek te hebben geleverd op de Maatschappij wilde ik ook graag de schoonheid van onze wereld gaan weergeven. Ik heb mij sindsdien in navolging van mijn favorieten, meer toegelegd op het Impressionistisch schilderen. Hierin ben ik mijzelf nog steeds aan het bekwamen.
Niet alleen werk ik graag op doek ik gebruik ook veel afval materiaal als ondergrond, afgedankte tri-, en multiplex, underlayment en zelfs rolgordijnen hebben al als drager gediend. Je kunt mij ook wel kringloop of recycleschilder noemen. Daarnaast werk ik ook graag heel groot op bv slaapkamer-, cafe-, restaurant of buitenmuren!

Naarst schilderen gaat mijn hart ook uit naar gewoon potlood en papier, modeltekenen, striptekenen en vooral Karikaturen maken zijn favoriete bezigheden.
Kortom Multie gedisciplineerd!  Ik hoop u graag te ontmoeten bij mijn goede vriend en groot schildertalent Marco van der Wielen met wie ik een duo expo heb ingericht bij hem thuis!
Alwaar wij ook een staaltje van ons kunnen ten beste zullen geven!

www.hanz-art.nl
info@hanz-art.nlGeen opmerkingen:

Een reactie posten