27-04-2014

Patrick Siemons - 26

Amersfoortseweg 117, Nijkerkerveen


De keuze van de juiste locatie,  model, kledingstylist en visagist.  Het vastleggen van het moment suprême en de nabewerking van de fotografie. Bij het fotograferen van een    FineArt fotoshoot komt meer kijken dan je denkt. Patrick Siemons (1971) won met zijn kleurrijke en onconventionele fotografie tot twee keer toe een BIPP-award (British International Professional Photographers award).

In 1998 heeft Patrick de stap genomen voor zichzelf te beginnen met een eigen studio in het centrum van Amersfoort. Alhoewel hij vooral in die tijd voor de particuliere sector werkte, werd Patrick door zijn enthousiasme en geheel eigen stijl vaak gevraagd om seminars te geven voor medefotografen in binnen- en buitenland. 

Tegenwoordig woont en werkt Patrick met zijn gezin in Nijkerkerveen en is zijn beroep uitgebreid tot photodesigner. Photodesign is een combinatie van fotografie, photoshop, aftereffects en webapplicaties. Door de verrassende toepassingen die hij samen met zijn team bedenkt, geeft hij een nieuwe dimensie aan fotografie. Daardoor heeft hij een goede klantenkring opgebouwd met gerenommeerde opdrachtgevers. 

Naast het werk dat Patrick in opdracht van opdrachtgevers ontwerpt heeft hij een Fine art fotografie lijn opgestart die hij exposeert in verschillende ateliers. 


info@siemons.nl
www.siemons.nl
Geen opmerkingen:

Een reactie posten